Craft reflexväst

Öka din trafiksäkerhet genom att bära Craft reflexväst med synlighet i 360 grader. Västen har hel dragkedja fram och mesh ventilation baktill. Resår runt axelslut och midja ser till att hålla västen på plats utan fladder.

Populärt inom Craft reflexväst

  • Craft Active Run Safety Vest Neon

    Craft Active Run Safety Vest Neon
    Safety Vest från Craft är en reflexväst med 360 graders synlighet, hel dragkedja fram och mesh i ryggen för extra ventilation. Egenskaper för Safety Vest:Hel dragkedja fram med hakskyddMaterial: Yttertyg 100% polyamidMesh 100% polyester StåkrageSmidig resår runt axelsluten och nertill 

Reflexväst till löpning, rullskidor och cykel

När Craft designar kläder gör de det med syfte att skapa bra funktionalitet för aktiva människor. Active Run Safety Vest är framtagen speciellt för löpning och har 360 graders synlighet. Mesh i ryggen säkrar god ventilation när du utövar svettiga idrotter (cykling, rullskidåkning mm.).

Crafts reflexväst tillverkas i flera olika storlekar från minst XS till största XXL. Det finns inga speciella modeller för Herr och Dam utan det är samma utbud som gäller. Du kan hitta en storleksguide hos någon av återförsäljarna som har deras västar och kläder i lager.